WOBBELEN-05.png

Vind jij je balans? Wobbelen maar!

Beweeg je graag (gedoseerd) en test je graag nieuwe voorwerpen uit? Dan zijn de wobbelmomenten iets voor jou! 

Ga met de wobbel aan de slag met evenwicht en balans en verleg hierin je grenzen. We gaan actief aan de slag maar er is ook ruimte voor relaxatie en spel. We ontwikkelen ons evenwicht en versterken onze spieren. 

wobbelen baby.png

3 - 6 maanden ~ een moment voor ouder en baby

6 - 9 maanden 

BABY OP DE WOBBEL 

De sessie baby op de wobbel is quality time voor jou en je baby. Baby yoga, massage, spel en muziek kunnen aanbod komen. Tijdens deze sessie heb je zowel een Original Wobbel als een XL Wobbel ter beschikking en heb je als ouder de kans om samen met je baby te wobbelen, te relaxen en ten volle te genieten. Daarnaast kan je heel wat van de handelingen ook thuis uitvoeren met of zonder wobbelboard. 

Prijs: €14/duo

Duur: 60 minuten

wobbelturnen.png

2 - 99 jaar ~ De sport die jong en oud beweegt

WOBBELTURNEN

Wobbelturnen® / Wobbelgym® is meer dan enkel wobbelen en turnen op en rond een Wobbel.Het is het originele concept waarbij een combinatie van speelse bewegingsoefeningen, evenwichtsoefeningen,  samenwerkingsspelletjes, sensorische integratie en de ouder-kind relatie vaak centraal staan. Een les wobbelturnen® / wobbelgym® bestaat uit een afwisseling tussen eerder actieve fases en passieve fases, waarbij in- en ontspanning, evenwicht en relaxatie centraal staan.Bij de actieve fases gaan we wiebelen, wobbelen en wachelen, kruipen, springenen nog veel meer.Elk kind heeft tijdens de les zijn eigen wobbelboard en matje ter beschikking.In for some wobbelfun? Lees dan zeker verder!

31.png

2 - 8 jaar

WOBBELYOGA

Wobbelyoga is kinderyoga waarbij gebruik wordt gemaakt van het originele Wobbelboard. Hiermee gaat er een hele nieuwe wereld aan oefeningen en mooie verhalen open. Door de bewegingen van de Wobbel worden de yogahoudingen uitdagender en de avonturen die we meemaken nog leuker.