YOGA-01.png

Namaste

Tijdens de yogamomenten is er plaats voor zowel inspanning als ontspanning. Aan de hand van yoga-avonturen

(in thema) gaan we aan de slag met yogahoudingen, ademhaling, zintuigen, massages, fantasie, klank en spel. 

Yoga zorgt ervoor dat we bewust worden van ons lichaam, het voedt ons zelfvertrouwen en

houdt ons lichaam ook nog eens soepel. 

yoga kleuter.png

3 - 6 jaar

KLEUTER yoga

Tijdens yoga komt de kleuter op een speelse manier in contact met zichzelf. Door yogahoudingen, beweging, ademhaling, massage, relaxatie, spel, afwisseling tussen inspanning en ontspanning ontdekken ze de mogelijkheden van hun eigen lichaam. Dit alles zorgt voor een positief zelfbeeld, vertrouwen en innerlijke rust.

Prijs: €8/kleuter

Duur: 60 minuten

yoga kids.png

6 - 9 jaar

KIDS yoga

Tijdens kinderyoga worden kinderen op een speelse manier uitgenodigd om in contact te komen met zichzelf en met de buitenwereld. Kinderyoga omvat veel meer dan dat je denkt. Bij het uitbeelden van een verteld verhaal worden kinderyoga houdingen, relaxatie, dans en beweging, ademhaling, massage, meditatie en visualisatie, kinderyoga spelletjes, het gebruiken van verbeeldingskracht, creatief zijn op een kindvriendelijke manier aangeboden en uitgevoerd. Door de afwisseling van actie, beweging, ontlading en rust en relaxatie tijdens kinderyoga (her)ontdekken kinderen de mogelijkheden van hun lichaam.

Prijs: €8/kind

Duur: 60 minuten

yoga met twee.png

2 - 3 jaar ~ ouder met peuter

3 - 6 jaar ~ ouder met kleuter 

6 - 9 jaar ~ ouder met kind 

YOGA MET TWEE

Je beleeft samen een verhaal tijdens het yoga met twee moment. De bedoeling is 
In het verhaal zitten de verschillende yogaonderdelen, zoals houdingen, masseren, tot rust komen, visualisatie, aandachtig leren ademen, tekenen, … verwerkt. Anders dan bij de kleuteryoga en kids yoga zijn er  oefeningen per twee verwerkt die de band met je kind versterken.

Prijs: €14/duo

Duur: 60 minuten